11 Şubat 2022

Gönül Gibi Suat Derviş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,65 TL
Yazarı: Suat Derviş
Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin

Gönül Gibi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Suat Derviş olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gönül Gibi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gönül Gibi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gönül Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Gönül Gibi Yazarı Kimdir ?

Gönül Gibi yazarı Suat Derviş 'dır. Suat Derviş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gönül Gibi PDF indir oku

Gönül Gibi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gönül Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Gönül Gibi TIKLA PDF İNDİR !
İthaki Yayınları, Suat Derviş'in tüm yapıtlarını yayımlamaya devam ediyor. Ocak 2016'nın kitabı Gönül Gibi. Toplumcu gerçekçi romanlarıyla daha yakından tanıdığımız Suat Derviş, bu kez gençlik dönemine ait melankolik bir aşk hikâyesiyle karşımızda. Yurtdışına kadar uzanan bu hikâyenin kahramanları, kendi önyargılarının, çaresizliklerinin, kendilerine dair bilgilerinin ve bilgisizliklerinin kurbanı olarak karanlık bir dünyada sürükleniyorlar.

Kendi döneminde çok daha geniş bir okuyucu çevresine seslenme isteğiyle kaleme alınan Gönül Gibi, daha sonraları Fosforlu Cevriye'yi yazacak olan Suat Derviş'in romancılığının hangi yollardan geçtiğini göstermesi açısından da önem taşıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Gönül Gibi TIKLA PDF İNDİR !Gönül Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gönül Gibi, Suat Derviş

Yorum Gönder