21 Şubat 2022

Her Yönüyle Roman Yazmak Kıvanç Güney Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,38 TL
Yazarı: Kıvanç Güney
Çevirmen: Kıvanç Güney

Her Yönüyle Roman Yazmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kıvanç Güney olan ve Akılçelen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Her Yönüyle Roman Yazmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Her Yönüyle Roman Yazmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Her Yönüyle Roman Yazmak TIKLA PDF İNDİR !

Her Yönüyle Roman Yazmak Yazarı Kimdir ?

Her Yönüyle Roman Yazmak yazarı Kıvanç Güney 'dır. Kıvanç Güney yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Her Yönüyle Roman Yazmak PDF indir oku

Her Yönüyle Roman Yazmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akılçelen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Her Yönüyle Roman Yazmak TIKLA PDF İNDİR !

Her Yönüyle Roman Yazmak TIKLA PDF İNDİR !

İster polisiye romanlar yazın ister gerilim, aşk ya da tarihi roman… Türünüz ne olursa olun, Her Yönüyle Roman Yazımı geleceğin çok satanına imza atmanızda yol gösterecek eşsiz bir rehber.

Edebiyat dünyasında rekabet gücünüzü artırmak için tüm bilmeniz gerekenleri ve ihtiyaç duyacağınız önerileri bir arada toplayan Her Yönüyle Roman Yazımı size, yaratıcı fikirlerinizi çok satan bir hikâyeye dönüştürmeyi, güçlü bir tema oluşturmayı, gerçekçi karakterler yaratmayı, taslak hazırlamayı, çalışmanızı yayıncılara pazarlamayı ve satmayı öğretecek. Özenle hazırlanmış bu çalışmanın içeriği bu başlıklarla sınırlı değil; tüm roman türleri hakkında bilgi edinecek, dilbilgisi kurallarını yeniden hatırlayacaksınız. Bu kitap, potansiyelinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak.

Bu güne dek, çok sayıda kısa hikâyeyle birlikte kırktan fazla romana imza atmış olan Joyce & Jim Laverne, Her Yönüyle Roman Yazımı kitabında kendi tecrübelerini okurla paylaşıyor ve eşsiz tavsiyelerde bulunuyorlar.

(Tanıtım Bülteninden)

Her Yönüyle Roman Yazmak TIKLA PDF İNDİR !Her Yönüyle Roman Yazmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Her Yönüyle Roman Yazmak, Kıvanç Güney

Yorum Gönder