21 Şubat 2022

Aşikar Ömer Faruk Morkoç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Ömer Faruk Morkoç
Çevirmen: Ömer Faruk Morkoç

Aşikar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Faruk Morkoç olan ve Uyanış Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşikar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşikar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşikar TIKLA PDF İNDİR !

Aşikar Yazarı Kimdir ?

Aşikar yazarı Ömer Faruk Morkoç 'dır. Ömer Faruk Morkoç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Aşikar PDF indir oku

Aşikar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Uyanış Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşikar TIKLA PDF İNDİR !

Aşikar TIKLA PDF İNDİR !

"Dünya üzerinde her insan hayal kurar ama hayalini başarmayı göze alamayan insanlar başkalarının hayallerini gerçekleştirmek için ömür boyu çalışırlar. Ne olursa olsun her şeye ve herkese inat yaşayın ve hayatın değerini bilin bunun en iyi yolu da hayallerini gerçekleştirmektir. Her şeyden vazgeçin ama hayallerinizden vazgeçmeyin çünkü hayalleriniz sahip olduğunuz en değerli şeylerdir. Sevin sevilin hayatın değerini bilin yaşadığınız her güne şükredin en önemlisi mutlu olun. Hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa bir süreden ibarettir yapılması gereken de yapabildiklerimizin ve yaşayabildiklerimizin kıymetini bilmektir. İnsan kan ve gözyaşından ibarettir ama siz isterseniz onu yaşayabilecek bir hale getirirsiniz bunun için de yaşamayı ve gülmeyi bilmelisiniz. Ne mutlu her şeye rağmen gülebilen insanlara çünkü onlar yaşamayı en iyi bilen insanlardır…"

(Tanıtım Bülteninden)

Aşikar TIKLA PDF İNDİR !Aşikar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Aşikar, Ömer Faruk Morkoç

Yorum Gönder