22 Şubat 2022

Henüz Tanışmadık Özgür Aras Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Özgür Aras
Çevirmen: Özgür Aras

Henüz Tanışmadık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özgür Aras olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Henüz Tanışmadık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Henüz Tanışmadık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Henüz Tanışmadık TIKLA PDF İNDİR !

Henüz Tanışmadık Yazarı Kimdir ?

Henüz Tanışmadık yazarı Özgür Aras 'dır. Özgür Aras yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Henüz Tanışmadık PDF indir oku

Henüz Tanışmadık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Henüz Tanışmadık TIKLA PDF İNDİR !

Henüz Tanışmadık TIKLA PDF İNDİR !

Bir kadının kendini yeniden keşfetme macerası, sevgi ekseninde samimi ve naif bir öykünün içinde kaleme dökülüyor… Bazen yeniden başlamak için her şeyden vazgeçmek gerektiğini, sıradan insanların nasıl sihirli bir dünya yaratabildiğini, görünenin ardında ne kadar büyük gizler olabileceğini öğretiyor bize…

Karya'nın toy adımları bizi kendi hikâyelerimizle yüzleştirirken, umut etmeyi, hayal kurmayı ve inanmayı yeniden hatırlamamızı sağlıyor…Henüz Tanışmadık sürprizli finaliyle kendini hayatın akışına bırakmayı bilenler ve asla vazgeçmeyenler için dünyada hâlâ mucizelerin var olduğunu kanıtlıyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Henüz Tanışmadık TIKLA PDF İNDİR !Henüz Tanışmadık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Henüz Tanışmadık, Özgür Aras

Yorum Gönder