22 Şubat 2022

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler Onur Ataç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Onur Ataç
Çevirmen: Onur Ataç

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Onur Ataç olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler TIKLA PDF İNDİR !

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler Yazarı Kimdir ?

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler yazarı Onur Ataç 'dır. Onur Ataç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler PDF indir oku

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler TIKLA PDF İNDİR !

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler TIKLA PDF İNDİR !

Atatürk Liderliğindeki Kurtuluş Savaşı'nın En Kıymetli Kahramanlarından Biri:
Şeyh Ata Efendi

İstanbul'un işgal yıllarında halkı bilinçlendirip yüreklendirmek yolunda büyük emek veren Özbekler Tekkesi'nin son şeyhi Şeyh Ata, işgalciler tarafından ele geçirilen silah depolarından silah ve cephane kaçırılarak Anadolu'ya gönderilmesine yardım edip ülkenin kaderinin yeniden yazılmasında önemli bir rol oynamıştır.

İsmet İnönü, Fevzi Çakmak, Mehmet Akif Ersoy ve Halide Edib Adıvar'ın İstanbul'dan Ankara'ya geçmesini sağlayan Şeyh Ata Efendi, Mustafa Kemal Atatürk tarafından da takdir edilmiştir. Tekke ve zaviyelerin kapatılmasına yönelik çıkan kanuna rağmen Milli Mücadele yıllarında yaptığı hizmetlerden dolayı Özbekler Tekkesi'nin açık kalmasına izin verilmiştir.

Şeyh Ata Efendi hakkında yazılan bu ilk kitapta Milli Mücadele'nin, inancın, fedakârlığın ve aydınlanmanın derin izlerini bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler TIKLA PDF İNDİR !

19.09.2020

Güzel

Sevilecek bir kitap

Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Şeyh Ata - Talih Cesaret Edene Güler, Onur Ataç

Yorum Gönder