12 Şubat 2022

Heba-Midi Boy Hasan Ali Toptaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,94 TL
Yazarı: Hasan Ali Toptaş
Çevirmen: Hasan Ali Toptaş

Heba-Midi Boy indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Ali Toptaş olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Heba-Midi Boy eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Heba-Midi Boy ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Heba-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Heba-Midi Boy Yazarı Kimdir ?

Heba-Midi Boy yazarı Hasan Ali Toptaş 'dır. Hasan Ali Toptaş yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Heba-Midi Boy PDF indir oku

Heba-Midi Boy indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Heba-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Heba-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR ! Heba bir çocukluk hatası gibi unutulan insanlığımızın, vicdan denen anahtarın, bir sınır boyunda gizlenenlerin, bir ömrü minnetle kaybedenlerin romanı. Heba; delinmiş bir uykunun ve onu bulanların hikâyesi... "Heba muhteşem ve merak uyandırıcı bir roman. Sanki dünyanın hiç bilmediğim bir yerine götürdü beni ve aslında her şeyin tanıdık olduğunu gösterdi — aşk her yerde aşk, dost her yerde dost, ihanet her yerde ihanet." -Nadeem Aslam- "Sıradışı bir hikâye. Tuhaf, rahatsız edici ve romanın güzergâhını zorlayıcı." PIALI ROY, Toronto Star "... insanız yahu, kaybetmeye de ihtiyacımız var arkadaş, oturalım oturduğumuz yerde diyebilirdi mesela; ne var ki bunu yapamadı. Biçare çocuk, onun soluğunu kendi soluğu sanıyor şimdi; dilinde Nefise türküsüyle ortalıkta serseri mayın gibi gezinip duruyor. Farkında olmadan kaybetmenin tadını keşfetti de onu mu uzatıyor hergele bilmiyorum ki..."

(Tanıtım Bülteninden)

Heba-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

07.02.2019

Okuduğum en iyi kitaplardan biriydi

Hasan Ali Toptaşın sıradışı bir tarzı var. Hayal, gerçek, rüya içiçe.. okurken şaşırtan, rüyamıymış dedirten.. Daha önce Hasan Ali okumamış olanlara zor gelebilir kitap, fakat okumaya devam ettikçe zorlanmanın yanında kitabın akıcılığına şahit olacaksınız.Kitabın fiyatı çok uygundu ayrıca çok hızlı şekilde elime ulaştı.

Heba-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Heba-Midi Boy, Hasan Ali Toptaş

Yorum Gönder