12 Şubat 2022

Kopuk ve Hiç Aydın Şimşek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,64 TL
Yazarı: Aydın Şimşek
Çevirmen: Aydın Şimşek

Kopuk ve Hiç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aydın Şimşek olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kopuk ve Hiç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kopuk ve Hiç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kopuk ve Hiç TIKLA PDF İNDİR !

Kopuk ve Hiç Yazarı Kimdir ?

Kopuk ve Hiç yazarı Aydın Şimşek 'dır. Aydın Şimşek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kopuk ve Hiç PDF indir oku

Kopuk ve Hiç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kopuk ve Hiç TIKLA PDF İNDİR !

Kopuk ve Hiç TIKLA PDF İNDİR ! Genç adamlardı. Gözü pek ve korkuları büyük. Çoğu nereye niçin gittiğini bilmeden gidiyordu. İnancın oluşturduğu gösteri her zaman bir kimlik verirdi insana. Ama kendisine ait olmayan kimlikle yürümeye başlayan da kendisi değil başkası olurdu. Böyle böyle kendine yabancılaşır, kendine yabancılaşa yabancılaşa da başkası tarafından ele geçirilirdi. Sonra kendine ait olan ne varsa anlamını yitirir, kahraman olmak için yola çıkan da yolun sonunda bir hiç olurdu.

(Tanıtım Bülteninden)

Kopuk ve Hiç TIKLA PDF İNDİR !Kopuk ve Hiç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kopuk ve Hiç, Aydın Şimşek

Yorum Gönder