4 Şubat 2022

Hayalet Kapısı Sadık Yemni Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,8 TL
Yazarı: Sadık Yemni
Çevirmen: Sadık Yemni

Hayalet Kapısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sadık Yemni olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayalet Kapısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayalet Kapısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayalet Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet Kapısı Yazarı Kimdir ?

Hayalet Kapısı yazarı Sadık Yemni 'dır. Sadık Yemni yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hayalet Kapısı PDF indir oku

Hayalet Kapısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayalet Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

"Sanal paralar, Bitcoin, Deep Web - Derin Web ve yapay zekâ bugünün ve yakın geleceğimizin kaçınılmaz gerçekleri. Allah, ana bileşeni silisyum olan balçığa ruh üfleyerek insanı yarattı, insan da silisyum çipe akıl raptetti. Yüce yaratıcı bunun yapılmasına izin veriyorsa bu yeni zekâ türü yeni hayat tarzları oluşturacaktır. Buna din duygusu da dahildir. Kur'an'ın bir özelliği de çeşitli devir ve sosyolojik yapılara hitap edebilme gücüdür. Kur'an, kabileler ve imparatorluklara yol gösterebildiği gibi yapay zekâyı da etkileyecektir." Korku, polisiye, bilim kurgu alanlarında yıllardır Türk edebiyatının en önemli eserlerini veren Sadık Yemni, "bilim kurgu polisiye" türündeki romanı Hayalet Kapısı'nda yepyeni bir bakış açısıyla zamanın ruhunu soluyarak, geleceği dikizlemeye, zekice kurgularla cüretkâr sorular sormaya devam ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayalet Kapısı TIKLA PDF İNDİR !Hayalet Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hayalet Kapısı, Sadık Yemni

Yorum Gönder