13 Şubat 2022

Halaza Hatice Kocabay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Hatice Kocabay
Çevirmen: Hatice Kocabay

Halaza indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hatice Kocabay olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Halaza eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Halaza ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Halaza TIKLA PDF İNDİR !

Halaza Yazarı Kimdir ?

Halaza yazarı Hatice Kocabay 'dır. Hatice Kocabay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Halaza PDF indir oku

Halaza indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Halaza TIKLA PDF İNDİR !

Halaza TIKLA PDF İNDİR !

Halaza her bir öykünün katmansal yapısı, zengin kurgusuyla belleklerde yer edecek bir kitap. Hatice Kocabay'ın öykü karakterleri Türkçenin sandıklarda unutulmuş sözcükleriyle sesleniyor okura. Bu zamanın sesi soluğu olabiliyor anlatıcı. Eşsiz bir okuma deneyimi sizi bekliyor.

"Halaza, acıyı acıyla, yoksulluğu yoksullukla unutmaya çalışan, kıyıda köşede kaldığı düşünülen ama toplumsal hayatımızın tam da ortasında yer alan insanımızın birbirinden renkli, derin, yankısı bol hikâyelerini tadı eskilerde kalmış, özlenen, hep özlenen bir dille sunuyor bize. Hatice Kocabay'ın elinden, dilinden süzülenler görmezden geldiğimiz toprakların ücra köşelerini yeniden yeşertiyor; kadınların çilesini, erkeklerin üstü örtülü sızısını, çocukların değişmez yazgısını saklandıkları yerden tek tek bulup çıkarıyor. Gün ışığına çıkmamış yerel söyleyişler, ışıltılı kelimeler, birbirinden canlı karakterlerin dilinde tüm sahiciliğiyle parlıyor. Kalbin gizli dikişlerini çıt diye attırıyor bu öyküler; bu toprakların kalbine kendinden emin bir kadın eli uzanıyor…"

- Ethem Baran -

(Tanıtım Bülteninden)

Halaza TIKLA PDF İNDİR !

23.09.2020

Etkileyici bir dil

Son zamanlarda okuduğum en iyi öykü kitaplarından biri. Her öykü etkileyici bir dille kaleme alınmış. Yazar, iyi bir gözlem yeteneğine  ve anlatıma sahip. Umarım, Hatice Kocabay yazmaya devam eder..


18.09.2020

Tavsiye

Çok güzel ve akıcı bir kaleme sahip olduğunu duydum seveceğini düşünüyorum


21.07.2019

MÜTHİŞ

Her öyküsü bizden bir öykü. İçimizden çıkan bizi bize anlatan öyküler. Okunmalı, mutlaka okunmalı

Halaza TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Halaza, Hatice Kocabay

Yorum Gönder