13 Şubat 2022

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! Arif Cansın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Arif Cansın
Çevirmen: Arif Cansın

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arif Cansın olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Songül-Tecavüzcünle Evlenme! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Songül-Tecavüzcünle Evlenme! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Songül-Tecavüzcünle Evlenme! TIKLA PDF İNDİR !

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! Yazarı Kimdir ?

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! yazarı Arif Cansın 'dır. Arif Cansın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! PDF indir oku

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Songül-Tecavüzcünle Evlenme! TIKLA PDF İNDİR !

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! TIKLA PDF İNDİR !

Tecavüze uğramış hayatları anlatmaya çalıştığım bu kitabı yazarken kaç kez ağladığımı hatırlamıyorum. Aslında sulu göz biri değilimdir ama insanım. Kafanızda oluşan fiziksel insanlıktan bahsetmiyorum!

Bir canlıya tecavüz edildiğinde sadece onun bedenine girildiğini sanıyorsanız, bunun çok daha fazlası olduğunu anlamanız için bu kitabı okumak ilk adımınız olabilir.

Sosyal medya da okuduğunuz/izlediğiniz yok olan hayatları, birkaç parmak darbesiyle paylaşmanızın işe yaramadığını anlamanız için bu kitabı yazmak zorundaydım.

"Tecavüze uğramış" ya da "Orospu" ifadelerini duyduğunuz/okuduğunuz da aklınıza sadece KADIN geliyorsa,o cümleyi kullananlardan farklı olmadığınızı birilerinin anlatması gerekiyordu.

Bu kitap; çevrenizdeki tecavüze/tacize uğramış bir insanın yalnız olmadığını anlamasına yardımcı olursa amacıma ulaşmış olurum.Tecavüzcüsü ile evlendirilen genç kızların soramadığı bir soruyu sormak istiyorum!

"Hayvanlara tecavüz eden sapıklar, tecavüz ettiği hayvanlarla evlendirildi mi?''

(Tanıtım Bülteninden)

Songül-Tecavüzcünle Evlenme! TIKLA PDF İNDİR !Songül-Tecavüzcünle Evlenme! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Songül-Tecavüzcünle Evlenme!, Arif Cansın

Yorum Gönder