10 Şubat 2022

Geliş Ted Chiang Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,4 TL
Yazarı: Ted Chiang
Çevirmen: M. İhsan Tatari

Geliş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ted Chiang olan ve Monokl yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Geliş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geliş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geliş TIKLA PDF İNDİR !

Geliş Yazarı Kimdir ?

Geliş yazarı Ted Chiang 'dır. Ted Chiang yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Geliş PDF indir oku

Geliş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Monokl yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geliş TIKLA PDF İNDİR !

Geliş TIKLA PDF İNDİR !

Yılın En İyi Filmi olarak nitelenen Geliş'in Kitabı.



"Böylesine etkili bir filme (Geliş) dönüşen her öykünün sonunda dikkatimi kitaba, özgün kaynağa çeviririm. Ted Chiang yalın, aman vermeden ve ışık saçarak yazıyor.


-Colson Whitehead-



"Ted Chiang öylesine orijinal ki insanın ağzı açık kalıyor."


-Junot Diaz-



"Ted Chiang tam bir hazine. Kaleminden ne dökülse bir elmas gibi parlıyor."


-Cory Doctorow-



"Geçmişte ve gelecekte gerçekleşen her olayın kaydını tutan bir vakayınamenin, Çağlar Kitabı'nın önünde duran bir kadın düşünün. Her ne kadar yazılanlar ışığın etkisiyle zamanla silinse de hâlâ devasa bir cilt bu. Kadın elinde bir büyüteçle insan cildi inceliğindeki sayfaları çevirmeye başlıyor; ta ki hayatının hikâyesini buluncaya dek.. Geleceği bilenler onun hakkında konuşmazlar. Çağlar Kitabı'nı okuyanlar bunu asla itiraf etmezler."


-Ted Chiang-


(Tanıtım Bülteninden)

Geliş TIKLA PDF İNDİR !Geliş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Geliş, Ted Chiang

Yorum Gönder