3 Şubat 2022

Frej Apartmanı'nın Esrarı Nazlı Eray Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,2 TL
Yazarı: Nazlı Eray
Çevirmen: Nazlı Eray

Frej Apartmanı'nın Esrarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nazlı Eray olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Frej Apartmanı'nın Esrarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Frej Apartmanı'nın Esrarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Frej Apartmanı'nın Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

Frej Apartmanı'nın Esrarı Yazarı Kimdir ?

Frej Apartmanı'nın Esrarı yazarı Nazlı Eray 'dır. Nazlı Eray yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Frej Apartmanı'nın Esrarı PDF indir oku

Frej Apartmanı'nın Esrarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Frej Apartmanı'nın Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

Frej Apartmanı'nın Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

Beyoğlu'nun büyüleyici güzellikteki apartmanlarından birinde yaşanan esrarengiz bir macera!

Madam Anjel'in muhteşem davetleriyle renklenen Frej Apartmanı'nda tuhaf olaylar olmaktadır. Evliya Çelebi İlkokulu'na giden Nazlı ile Osman'ın hayatı, eve gelen özel bir davetiyeyle değişir. Partide gösteri yapan sihirbaz Feretti'nin sihirli sandık numarasında ortadan kaybolan Osman'ı ve onu ararken yolu bambaşka dünyalardan geçen Nazlı'yı olağanüstü bir serüven beklemektedir…

"Madam Anjel," dedim, yanına gidip. "Osman ne olacak? Sandığın içinde kaldı."

Madam Anjel saçlarımı okşadı. "Korkma küçük," dedi. "Sihirbaz yarın akşam gene burada. Seni yarın akşamki eğlencelere bekliyorum." Hafifçe eğilip dudaklarını alnıma dokundurdu. "İyi geceler."

(Tanıtım Bülteninden)

Frej Apartmanı'nın Esrarı TIKLA PDF İNDİR !Frej Apartmanı'nın Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Frej Apartmanı'nın Esrarı, Nazlı Eray

Yorum Gönder