14 Şubat 2022

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler Ahmet Haşim Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,05 TL
Yazarı: Ahmet Haşim
Çevirmen: Ahmet Haşim

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haşim olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler Yazarı Kimdir ?

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler yazarı Ahmet Haşim 'dır. Ahmet Haşim yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler PDF indir oku

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Modern Türk şiirinin kurucu adlarından AhmetHâşim'in şiirleri kadar kıymetli nesirlerininbaşında gelir Frankfurt Seyahatnâmesi.

1930'ların Almanya'sına, tedavi için gidenHâşim'in "şiir kitabının kardeşidir" sözleriyletanımladığı ve izlenimlerini aktardığıseyahatnâme, hem Doğu'yu hem Batı'yı bilenbir aydının Frankfurt'a ve oradan dünyayabakışını gözler önüne seren yapıca küçük,söyledikleriyle büyük bir eser…Kitabın bu edisyonu ise, Türkiye'de ilk defayayımlanan 1865-1935 arasında çekilmişfotoğraflarla "Ahmet Hâşim'in gördüğü"Frankfurt'u gözler önüne seriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Frankfurt Seyahatnamesi - Kırmızı Kedi Klasikler, Ahmet Haşim

Yorum Gönder