14 Şubat 2022

Kızıl Damga Nathaniel Hawthorne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Nathaniel Hawthorne
Çevirmen: Deniz Bostancı

Kızıl Damga indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nathaniel Hawthorne olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Kızıl Damga eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızıl Damga ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızıl Damga TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Damga Yazarı Kimdir ?

Kızıl Damga yazarı Nathaniel Hawthorne 'dır. Nathaniel Hawthorne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kızıl Damga PDF indir oku

Kızıl Damga indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızıl Damga TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Damga TIKLA PDF İNDİR !

Bütün gözleri üzerine çeken ve onu farklı kılan asıl şey, çok mükemmel bir şekilde işlenmiş ve elbisenin göğsünü aydınlatan KIZIL HARF'ti. Bu harfin, Hester'ı insanlıkla olan sıradan ilişkilerinden koparıp kendi küresinin içine kapatan büyülü bir etkisi vardı.

Herman Melville, büyük eseri Moby Dick'i adayıp "dehasına hayran olduğu"nu ifade ettiği Nathainel Hawthorne tarafından ilk kez 1850'de yayımlanan ve büyük beğeni kazanan Kızıl Damga, en büyük Amerikan romanlarından biri olarak kabul edilir. Yazar, Massachusetts Kolonisi'nin ilk günlerinde zina olayı çerçevesinde örülen günah, suçluluk ve kurtuluş temalarını, insan kalbinin gücünü, derinliğini ve insana olan güveni de içine alarak unutulmaz bir eser ortaya çıkarmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kızıl Damga TIKLA PDF İNDİR !Kızıl Damga TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kızıl Damga, Nathaniel Hawthorne

Yorum Gönder