10 Şubat 2022

Filistin’i Aramak Najla Said Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Najla Said
Çevirmen: Najla Said

Filistin'i Aramak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Najla Said olan ve Zoom Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Filistin'i Aramak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Filistin'i Aramak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Filistin'i Aramak TIKLA PDF İNDİR !

Filistin'i Aramak Yazarı Kimdir ?

Filistin'i Aramak yazarı Najla Said 'dır. Najla Said yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Filistin'i Aramak PDF indir oku

Filistin'i Aramak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zoom Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Filistin'i Aramak TIKLA PDF İNDİR !

Filistin'i Aramak TIKLA PDF İNDİR !

Tanınmış bir Filistinli babanın ve bilgili bir Lübnanlı annenin kızı olan Najla Said, New York City'de, kültürel kökeni ve kimliğine dair kafa karışıklığı ve çelişki içinde yetişti. Kim olması gerektiğinden emin değildi ve çoğunlukla da ailesiyle etrafındakiler arasında sezdiği farklılıkları inkâr etti. Her ne kadar bir Filistinli-Lübnanlı-Amerikalı olarak doğmuş olsa da, Najla'nın zihninde o önce bir WASP (Beyaz Anglo-Sakson Protestan), sonra da ergen bir Yahudi olarak büyümüş ve yetişkinliğine dek gerçek kökenini aslında reddetmişti. Büyüdükçe ve Filistin ile Beyrut'a olan ziyaretleri sıklaştıkça, Najla'nın dünya görüşü, kimliğini titizlikle seçmeye devam etmesini imkânsız kılacak ve bir bakıma kendisi ile tutkularını daha açık bir biçimde görmesine fırsat verecek şekilde değişti. "Najla Said bir anı kitabından fazlasını yazmıştır. Filistin'i Aramak, her nerede olursak olalım, kendini yabancı hissederek yaşayan hepimiz için bir el kitabıdır." -Moustafa Bayoumi-

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:208

Ebat: 13,5x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Filistin'i Aramak TIKLA PDF İNDİR !Filistin'i Aramak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Filistin'i Aramak, Najla Said

Yorum Gönder