12 Şubat 2022

Çöplük Nurcan Balkanlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,0 TL
Yazarı: Nurcan Balkanlı
Çevirmen: Nurcan Balkanlı

Çöplük indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurcan Balkanlı olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çöplük eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çöplük ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çöplük TIKLA PDF İNDİR !

Çöplük Yazarı Kimdir ?

Çöplük yazarı Nurcan Balkanlı 'dır. Nurcan Balkanlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çöplük PDF indir oku

Çöplük indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çöplük TIKLA PDF İNDİR !

Çöplük TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamak için başka şansları yoktu. Ya Çöplük'te yaşayacak ya da Çöplük'te öleceklerdi.Nil, bu düzene karşı koymak için her şeyi yapmaya hazırdı ve yapacaktı. Onları Çöplük'te yaşamaya mahkûm edenlerden ve annesinin ölümüne sebep olanlardan intikamını alacaktı.

Step, Nil'i hayatta tutmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Gözlerinin önünde hayatını kaybeden ailesinin intikamını alacaktı.

Arda, oyunu kendi kurallarına göre oynamaktan zevk alıyordu. Amacına hizmet ettiği sürece kuralların ne kadar çirkin olduğunu umursamazdı.Çöplük, en büyük suç örgütünün karargahı ve siz,

Çöplük'e hoşgeldiniz…

(Tanıtım Bülteninden)

Çöplük TIKLA PDF İNDİR !

17.04.2020

Müthiş

Daha önce okuduğum ve kurgusu müthiş bir kitap. Tavsiye ederim.

Çöplük TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çöplük, Nurcan Balkanlı

Yorum Gönder