5 Şubat 2022

Bu Böyledir Mustafa Kutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Mustafa Kutlu
Çevirmen: Mustafa Kutlu

Bu Böyledir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Kutlu olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bu Böyledir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bu Böyledir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bu Böyledir TIKLA PDF İNDİR !

Bu Böyledir Yazarı Kimdir ?

Bu Böyledir yazarı Mustafa Kutlu 'dır. Mustafa Kutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bu Böyledir PDF indir oku

Bu Böyledir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bu Böyledir TIKLA PDF İNDİR !

Bu Böyledir TIKLA PDF İNDİR !
Hep beni yazdın. "Mağlupken ordu, yaslı dururken bütün vatan". Şu sırıtkan tavşanı kurşunlayıp yeni bir sayfa açayım. Benim Kronolojimi biliyor musun sen? Lunapark'ın neonları, florasanları geceyi gecelikten çıkarıyor. Işığın beyazın mor, mor kızılı, yer yer çilek kırmızısı karışıyor. Boşluğa doğru sandalyeler uçuyor. Yeşil-beyaz sandalyeler. Neredeyse uçan daireler.



Sayfa Sayısı: 83

Baskı Yılı: 1996


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Bu Böyledir TIKLA PDF İNDİR !

26.02.2016

Bakış açınızı değiştirebilecek nadir kitaplardan.

Mustafa KUTLU´nun bu eseriyle tanışmam değerli üniversite hocam Murat TURNA sayesinde olmuştur.Yoğun bir anlatıma sahip bu kitapta çok fazla imge vardır.Okumaya başladığınızda basit bir hikaye gibi gelir ama aslında hikayedeki karakterlerin hepsi gerçek hayatta karşılaştığımız karakterleri simgeler.Değerli okuyucular, bu kitabın okunması gerektiğini düşünüyorum,eğer gerçekten kitabın vermek istediği mesajı alırsanız hayatınızda bir çok şey değişecektir.

Bu Böyledir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bu Böyledir, Mustafa Kutlu

Yorum Gönder