14 Şubat 2022

Bu Bir Hikaye Değildir Denis Diderot Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,6 TL
Yazarı: Denis Diderot
Çevirmen: Hakan Aslan

Bu Bir Hikaye Değildir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Denis Diderot olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 32 sayfalık Bu Bir Hikaye Değildir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bu Bir Hikaye Değildir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bu Bir Hikaye Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Bu Bir Hikaye Değildir Yazarı Kimdir ?

Bu Bir Hikaye Değildir yazarı Denis Diderot 'dır. Denis Diderot yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bu Bir Hikaye Değildir PDF indir oku

Bu Bir Hikaye Değildir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 32 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bu Bir Hikaye Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Bu Bir Hikaye Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Aydınlanma Çağı'nın önemli isimlerinden olan Denis Diderot, aşkın yörüngesinde dönen karakterleri ele aldığı bu hikâyede birbirinden farklı durumları örnekleyerek kadınlar ve erkeklere dair yapılan genellemeleri kıyaslıyor. Sık sık sözünü kesen dinleyiciyle giriştiği konuşmada yazar, her iki cinsiyetin de aşk karşısındaki talihsizliğinin sonsuza dek böyle süreceğinin iddiasına girişiyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bu Bir Hikaye Değildir TIKLA PDF İNDİR !Bu Bir Hikaye Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bu Bir Hikaye Değildir, Denis Diderot

Yorum Gönder