13 Şubat 2022

Başucu Dostları Ayşe Aycan Kesici Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Ayşe Aycan Kesici
Çevirmen: Ayşe Aycan Kesici

Başucu Dostları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Aycan Kesici olan ve Flora yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Başucu Dostları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başucu Dostları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başucu Dostları TIKLA PDF İNDİR !

Başucu Dostları Yazarı Kimdir ?

Başucu Dostları yazarı Ayşe Aycan Kesici 'dır. Ayşe Aycan Kesici yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Başucu Dostları PDF indir oku

Başucu Dostları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Flora yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başucu Dostları TIKLA PDF İNDİR !

Başucu Dostları TIKLA PDF İNDİR !

Çevresi aynalarla dolu, pembe ve ışıl ışıl bir atlıkarıncaya binmiş dönüyordum bir müzik kutusunun içindeymişim gibi... Çalan melodiyi de duyuyordum. Etrafta çocuk kahkahaları ve onların peşinde koşturan aileleri vardı.

Atlıkarıncanın yanında ailemi ve dostlarımı gördüm. Çocuklarım bana el sallıyor, herkes beni izliyordu. Sahi ben kaç yaşındaydım? Atlıkarıncada tek başıma ne işim vardı? Neden her yer leylak kokuyordu? İclal kenarda durmuş, kendi kendine konuşuyor ve sürekli ağlıyordu.

"Ağlama İclal, haydi gel, çocukluğumuzdaki gibi birlikte binelim atlıkarıncaya!" desem de kimse beni duymuyordu. Sonra...

Atlıkarınca gittikçe hızlandı, başım aynı hızla dönmeye başladı ve kar küresinin içindeki kar taneleri gibi savruluverdik dört bir yana...

(Tanıtım Bülteninden)

Başucu Dostları TIKLA PDF İNDİR !

26.06.2019

Güvenle bağlandığınız bir dost eli gibi...

Sımsıcak bir dostun sıkıca kucaklaması gibi sarıp sarmalıyor sizi bu kitap. Her satırında samimiyet, dostluk var...Dahası en çaresiz anlarda bile umut olduğunu sapasağlam bir inançla, güvenle anlatıyor. Adı gibi başucunuzdan esirgeyemeyeceğiniz bir kitap.


26.06.2019

Size sizi anlatacak..

90'larda çocuk olmanın , genç olmanın samimiyetini ,hazzını size tekrar hatırlatacak , kendi dostluklarınızdan anıları okuyunca geçmiş özlemiyle gülümsetecek bir kitap. Aynı zamanda okuma sevgisi , gençlik ateşi , idealler, hayaller , umutlar ,özlemler.... Yaşamımızda bize dair duygularla dolu sıkmadan , okurken yaşayacağınız bir eser.

Başucu Dostları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Başucu Dostları, Ayşe Aycan Kesici

Yorum Gönder