12 Şubat 2022

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi James Hogg Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: James Hogg
Çevirmen: James Hogg

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı James Hogg olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi TIKLA PDF İNDİR !

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi Yazarı Kimdir ?

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi yazarı James Hogg 'dır. James Hogg yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi PDF indir oku

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi TIKLA PDF İNDİR !

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi TIKLA PDF İNDİR !

Saliha Nilüfer çevirisi,
David Gruves'un önsözü,
Julie Fenwick'in sonsözü,
Yazar ve dönem kronolojisi,
Kitaba dair görsellerle.

Bağışlanmış Bir Günahkârın Özel Anıları ve İtirafnamesi,19. yüzyıl İskoç romantizminin başyapıtlarından kabul edilensürükleyici bir dinî fanatizm anlatısı.

Yeryüzünde kurtuluşu Kalvinizmde ve onun seçilmiş kullarına sunduğudinî kariyerde arayan Robert Wringhim, İskoçya'da karşılaştığıgizemli yabancıya tekinsiz bir yakınlık duyar. Bu yakınlık zamanlaonu bir din adamı olmaktan uzaklaştırıp en yakınlarını bile katledenbir seri katile dönüştürecektir. Robert'ın karşılaştığı gizemli yabancışeytanın ta kendisi midir yoksa Robert psikotik bir kişilik bölünmesimi yaşamaktadır? James Hogg'un bir günahkârın derin bunalımıetrafında ördüğü teolojik kurmacası 19. yüzyılın en güçlü Aydınlanmaparodilerinden biri.

"James Hogg, benden çok farklı bir tarzda yazsa da tanıdığımen yetenekli edebiyatçılardan biri."

- Walter Scott -

"Hogg'un romanı, orijinalliği, sofistikeliği ve alaycı enerjisiylekült bir kitap olma şöhretini hak ediyor."

- Ian Parker -

(Tanıtım Bülteninden)

Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi TIKLA PDF İNDİR !Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bağışlanmış Bir Günahkarın Özel Anıları ve İtirafnamesi, James Hogg

Yorum Gönder