12 Şubat 2022

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları PDF indir oku

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Ünlü dedektifimizin öykü derlemelerinin ilki olan bu kitapta, Sherlock Holmes ve John Watson Londra'nın gaz yağıyla aydınlatılan, sis çökmüş sokaklarında maceradan maceraya atılıyor! Sherlock Holmes külliyatının en iyi öykülerinden olan "Bohemya'da Skandal"la başlayan ve asla hız kesmeyen kitapta, yeri geldiğinden insani yeri geldiğindeyse analitik olabilen bir Sherlock Holmes'le ve onun eksik yanlarının tamamlayıcısı rolünü üstlenen bir John Watson'la tanışıyoruz.

Sherlock dizisinin yazarı Steven Moffat'ın da dediği gibi: "Diğer dedektifler davadan davaya koşarken, Sherlock Holmes maceradan maceraya koşar." Sherlock Holmes'ü önemli kılan da budur.

Serinin diğer kitapları

1.Kızıl Soruşturma | 2. Dörtlerin İmzası | 3. Sherlock Holmes'ün Maceraları | 4. Sherlock Holmes'ün Anıları | 5. Sherlock Holmes'ün Dönüşü | 6. Son Vaka | 7. Sherlock Holmes'ün Dava Defteri | 8. Baskerville'lerin Köpeği | 9. Korku Vadisi

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes-Sherlock Holmes'ün Maceraları, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder