12 Şubat 2022

Aynalar Şehri Justin Cronin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 38,02 TL
Yazarı: Justin Cronin
Çevirmen: Dost Körpe

Aynalar Şehri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Justin Cronin olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aynalar Şehri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aynalar Şehri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aynalar Şehri TIKLA PDF İNDİR !

Aynalar Şehri Yazarı Kimdir ?

Aynalar Şehri yazarı Justin Cronin 'dır. Justin Cronin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Aynalar Şehri PDF indir oku

Aynalar Şehri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aynalar Şehri TIKLA PDF İNDİR !

Aynalar Şehri TIKLA PDF İNDİR !

Amerikan ordusunun yürüttüğü Nuh Projesi'nin korkunç sonuçları dünyanın sonunu getirmek üzereyken, virallerin atası olan oniki denek ortadan kaldırılmıştır. Hayatta kalan insanlar, korkuduvarlarını yıkmaya ve yeni bir dünya kurmaya kararlıdır. HiçliktenGelen Kız Amy ile arkadaşlarının şimdi yeni bir amacı vardır: Virüsün bulaştığı ilk kişiyi, hem insan hem de viral özellikleri olan Sıfır'ı yok etmek. Sıfır, onlardan çok uzakta, terk edilmiş Aynalar Şehri'nde, içinde büyük bir acıyla beklemektedir. Amy, bu büyük varoluş mücadelesinde, kendi yaratılış amacını da keşfedecektir.Epik üçlemenin son kitabında, büyük savaş sona eriyor. İnsanlığın tarihi yeniden yazılıyor.

Amerikan fantastik edebiyatının en büyük başarılarından biri.Üçlemenin tüyler ürperten son kitabı.

- Stephen King -

(Tanıtım Bülteninden)

Aynalar Şehri TIKLA PDF İNDİR !Aynalar Şehri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Aynalar Şehri, Justin Cronin

Yorum Gönder