4 Şubat 2022

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla E. J. Bourhill Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: E. J. Bourhill
Çevirmen: E. J. Bourhill

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı E. J. Bourhill olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 200 sayfalık Afrika Masalları - Özel Ayracıyla eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Afrika Masalları - Özel Ayracıyla ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Afrika Masalları - Özel Ayracıyla TIKLA PDF İNDİR !

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla Yazarı Kimdir ?

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla yazarı E. J. Bourhill 'dır. E. J. Bourhill yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla PDF indir oku

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 200 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Afrika Masalları - Özel Ayracıyla TIKLA PDF İNDİR !

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlığın beşiği ve her zaman ilginç bir coğrafya olan Afrika'dan masallar…

Doğa ile insan yaşamının iç içe olduğu Afrika'nın masallarında hayvanlar çok önemli bir yer tutar. Bilge hayvanlar, masalı dinleyenlere dersler verir, ilham kaynağı olur, hayatın farklı yanlarını öğretir.

Afrika'nın günümüzde de canlılığını koruyan sözlü kültüründen derlenen bu masallar, kıta insanının renkli düşünce dünyasını gözler önüne seriyor.

Kuşların Kralı'ndan Işık Saçan Prenses'e, Yılan'ın Karısı'ndan Peri Kurbağa'ya, Yosun Yeşili Prenses'ten Tavşan Prens'e pek çok ilgi çekici kahraman, bu masallarda sizleri bekliyor.

Geçmişle geleceği birbirine bağlayan bu masallar, masal seven herkesin kitaplığında bulunmalı.

(Tanıtım Bülteninden)

Afrika Masalları - Özel Ayracıyla TIKLA PDF İNDİR !Afrika Masalları - Özel Ayracıyla TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Afrika Masalları - Özel Ayracıyla, E. J. Bourhill

Yorum Gönder