3 Şubat 2022

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü Vedat Çınaroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Vedat Çınaroğlu
Çevirmen: Vedat Çınaroğlu

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vedat Çınaroğlu olan ve Atayurt Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü Yazarı Kimdir ?

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü yazarı Vedat Çınaroğlu 'dır. Vedat Çınaroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü PDF indir oku

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Atayurt Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

''12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü"

"5 Numaralı Hücre" 12 Eylül darbesinin bugüne kadar konuşulmamış, tartışılmamış belki de gizlenmiş ve kamuoyunun bilmediği gerçekleri duyurmak amacıyla yazılmıştır. Gerçek bir yaşam öyküsüdür. Konsey kararlarıyla tutuklanan ve hukuka aykırı uygulamalarla karşı karşıya kalan subayların yaşadıkları gerçekler Türklük ve Atatürk yolunda bir subayın uyarıcı öyküsü ile bu kitapta!

(Tanıtım Bülteninden)

5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, 5 Numaralı Hücre-12 Eylül'ün Gizli Kalmış Öyküsü, Vedat Çınaroğlu

Yorum Gönder