10 Şubat 2022

29. Oda Jennifer McMahon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,7 TL
Yazarı: Jennifer McMahon
Çevirmen: Elif Bulanalp

29. Oda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jennifer McMahon olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 29. Oda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 29. Oda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
29. Oda TIKLA PDF İNDİR !

29. Oda Yazarı Kimdir ?

29. Oda yazarı Jennifer McMahon 'dır. Jennifer McMahon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

29. Oda PDF indir oku

29. Oda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
29. Oda TIKLA PDF İNDİR !

29. Oda TIKLA PDF İNDİR !

"29.Oda yılın en ürpertici romanlarından biri." –The Miami Herald

"Gizemli ve korkutucu…" –USA Today

"29.Oda'da McMahon psikolojik gerilimde kendine has bir üslup geliştirdiğini bir kez daha kanıtlıyor." –The Booklist

"29.Oda okurlara iyi bir korku-gerilim kitabında aradıkları her şeyi veriyor. Elinizden bırakamayacağınız, şafak sökene kadar okuyacağınız bir roman." - Bookpage

"McMahon'ın yeteneği tahmin yetinizi sekteye uğratmasında gizli. McMahon'un öyküsü öyle manevralar yapıyor ki tüm tahminleriniz boşa çıkıyor." –People

Bir zamanlar kırsal Vermont bölgesinin cazibe merkezlerinden biri olan, şimdinin harap Kule Oteli, sadece Amy, Piper ve Piper'ın küçük kız kardeşi Margot'nun anılarında o eski ihtişamlı hâliyle yaşıyordu. Otelin geçmişine ait karanlık, korkunç bir sır dostluklarını bir daha asla düzelmeyecek şekilde bozana dek üç kız çocukluklarının en güzel günlerini o otelde oynayarak geçirmişlerdi.

Şimdi birer yetişkin olan Piper ve Margot, hayatları boyunca, o yaz keşfettikleri dehşet verici sırrı geçmişe gömmeye çabaladılar. Ama bir gece yarısı Margot'nun, Piper'ı arayarak ona tüyler ürpertici bir vahşeti bildirdiği telefon konuşması, bu konudaki kararlılıklarını ve hayatlarını sonsuza dek değiştirecekti.

(Tanıtım Bülteninden)

29. Oda TIKLA PDF İNDİR !

24.08.2020

çok sürükleyici

yazar ters köşe yapmada çok becerikli. okuyucunun bütün tahminleri çürüyor sonunda. insan bitirmeden bırakamıyor.


21.05.2019

gizemli

gizemi iliklerine kadar hissetmek istiyorsan bu kitabı okumalısın.....


10.03.2019

Uykusuz kalmak istiyorsanız okuyun!

Geç saatlere kadar beni uykusuz bırakan, yüksek tempolu kitap...Gerilim arıyorsanız okuyun derim...Gerçekten elinizden bırakamayacağınız bir kitap. Yazarın hayranı oldum resmen.

29. Oda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, 29. Oda, Jennifer McMahon

Yorum Gönder