21 Şubat 2022

10.Gezegen Tuğçe Vural Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,95 TL
Yazarı: Tuğçe Vural
Çevirmen: Tuğçe Vural

10.Gezegen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tuğçe Vural olan ve Karina Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 10.Gezegen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 10.Gezegen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
10.Gezegen TIKLA PDF İNDİR !

10.Gezegen Yazarı Kimdir ?

10.Gezegen yazarı Tuğçe Vural 'dır. Tuğçe Vural yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

10.Gezegen PDF indir oku

10.Gezegen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karina Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
10.Gezegen TIKLA PDF İNDİR !

10.Gezegen TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"En çok denizi severim ben. Deniz… Mavili, yeşilli, hırçın Karadeniz… Dalgalarının köpüklerinde temizlediğim gönlümü, dünyanın kötülüklerine karşı siper ettiğim… Evim, yurdum, gönlüm, canım, yoldaşım, ailem, anam, babam, kardeşim, yarim… Olabilecek her şekilde sevdiğim…"

"Yakında yeni bir gezegen bulunur nasıl olsa!" dedi bir söz yazarı "Kadınların sonunda gülebildiği öyküler yazmalıyım!" diyen genç bir kadının varlığından habersiz...Bilmeden o gezegeni beraber buldular; mora ve uzun saça sevdalı kadınların nefes aldığı 10.Gezegen'e hosgeldiniz!

10.Gezegen TIKLA PDF İNDİR !10.Gezegen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, 10.Gezegen, Tuğçe Vural

Yorum Gönder