23 Ocak 2022

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar Ferit Edgü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı: Ferit Edgü
Çevirmen: Ferit Edgü

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferit Edgü olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar Yazarı Kimdir ?

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar yazarı Ferit Edgü 'dır. Ferit Edgü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar PDF indir oku

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Ferit Edgü, ilk kez 1977'de yayınlanan O [Hakkâri'de Bir Mevsim] adlı romanında, Türkiye'nin doğusuna, sarp dağlarına, umarsız insanlarına bir ağıt yakmıştı.

Melih Cevdet Anday'ın "gerçeğin inanılmaz bir düşe dönüştüğü, şaşırtıcı bir öykü" diye nitelediği O'dan tam o otuz yıl sonra, Edgü Yaralı Zaman'la yeniden Doğuya dönüyor.

Bu kez, Hakkâri'de hiç de düşsel olmayan bir yolculuğa çıkıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar TIKLA PDF İNDİR !Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yaralı Zaman-Bir Doğu Yolculuğundan Notlar, Ferit Edgü

Yorum Gönder