2 Ocak 2022

Wildfell Konağı Kiracısı Anne Bronte Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Anne Bronte
Çevirmen: Mehtap Gün Ayral

Wildfell Konağı Kiracısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anne Bronte olan ve Yedi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Wildfell Konağı Kiracısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Wildfell Konağı Kiracısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Wildfell Konağı Kiracısı TIKLA PDF İNDİR !

Wildfell Konağı Kiracısı Yazarı Kimdir ?

Wildfell Konağı Kiracısı yazarı Anne Bronte 'dır. Anne Bronte yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Wildfell Konağı Kiracısı PDF indir oku

Wildfell Konağı Kiracısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yedi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Wildfell Konağı Kiracısı TIKLA PDF İNDİR !

Wildfell Konağı Kiracısı TIKLA PDF İNDİR !

Wildfell Konağı'nın yeni kiracısı Helen "Graham" küçük yaştaki oğluyla kasabaya taşındığında esrarengiz hayatı ve göz kamaştırıcı güzelliğiyle dikkatleri üzerine hemen çeker, özellikle de Gilbert Markham'ınkini. Resim yaparak geçimini sağlayan, geleneksel fikirlere karşı çıkan Helen, kısa sürede kırsal bölgenin gündelik yaşantısı içinde göze çarpacak, roman ilerledikçe gizemli geçmişi kademeli olarak aydınlanacaktır.

Brontë kız kardeşlerin en gencinin 1848 yılında yazdığı, dönemin romantik akımının dışında kalan, gerçekçi bir üslupla kaleme alınmış, yazarının hayatından da otobiyografik ögeler içeren Wildfell Konağı Kiracısı kadının toplumsal konumu konusuna cesur yaklaşımıyla şaşırtıcı ölçüde modern bir eder, içten anlatımı, yoğunluğu ve çok katmanlı hikayesiyle önemli bir klasik.

(Tanıtım Bülteninden)

Wildfell Konağı Kiracısı TIKLA PDF İNDİR !Wildfell Konağı Kiracısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Wildfell Konağı Kiracısı, Anne Bronte

Yorum Gönder