2 Ocak 2022

Gürültülü Yalnızlık Bohumil Hrabal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Bohumil Hrabal
Çevirmen: Bohumil Hrabal

Gürültülü Yalnızlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bohumil Hrabal olan ve Notos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gürültülü Yalnızlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gürültülü Yalnızlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gürültülü Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Gürültülü Yalnızlık Yazarı Kimdir ?

Gürültülü Yalnızlık yazarı Bohumil Hrabal 'dır. Bohumil Hrabal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gürültülü Yalnızlık PDF indir oku

Gürültülü Yalnızlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Notos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gürültülü Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Gürültülü Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Gürültülü Yalnızlık Hašek, Čapek ve Kundera ile beraber yirminci yüzyılın en önemli Çek yazarlarından Bohumil Hrabal'ın otobiyografik başyapıtı.

"Otuz beş yıldır atık kâğıt işinde çalışıyorum, bütün love story'm bu benim." Hidrolik presinde yıllarca atık kâğıt ve ıskarta kitap presleyerek gayriihtiyari mürekkep yalamış bilge ve berduş bir adamın kitaplarla, geçmişle, halesini yitirmiş dünyayla trajik ama bir o kadar da komik "aşk hikâyesi".

İhtiyar Haňťa'nın hurda kâğıtlarla dolu mahzeninde daldığı hayaller ve düşüncelerle, çalışırken içtiği biralarla, Prag sokaklarında ve birahanelerinde yâd ettiği hatıralarla gitgide kalabalıklaşan bir yalnızlıkta uzadıkça uzuyor farfaracı tiradları.

Lao Tzu ve Kant, Talmud ve Alman filozoflar, Antik Yunan ve modern Prag... Çingene kızı ve aziz heykelleri, sanat felsefesi profesörü ve lağım fareleri... Tarihin ve toplumun uzak uçları birbirine kavuşuyor Haňťa'nın dolambaçlı monologlarında. Yaşayarak okunmuş ve okuyarak yaşanmış bir ömrün bilgelik ve mizah dolu anlatısı Gürültülü Yalnızlık.

"Flaubert Bilirbilmezler'i yazmak için iki bin kitap okuması gerektiğini söylemişti. Hrabal'ın ise büyük kitaplarını yazmak için –bundan eminim– iki bin insan tanıması gerekmişti."

– Jiri Kolar -

(Tanıtım Bülteninden)

Gürültülü Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

31.10.2019

Etkileyici

Oldukça ince fakat etkileyici bir kitap. Atık kağıt ve kitap tesisinde çalışan ve tek hayatı işi ve o tesise gelen kitaplar olan kahramanın duyguları  ve iç dünyası çok güzel aktarılmış.  Özellikle kitabın sonu da çok ilginç. Biraz karamsar bir yapısı olsa da kesinlikle tavsiye ederim.

Gürültülü Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gürültülü Yalnızlık, Bohumil Hrabal

Yorum Gönder