22 Ocak 2022

Uyku Duvarının Ardında Howard Phillips Lovecraft Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Howard Phillips Lovecraft
Çevirmen: Howard Phillips Lovecraft

Uyku Duvarının Ardında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Howard Phillips Lovecraft olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uyku Duvarının Ardında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uyku Duvarının Ardında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uyku Duvarının Ardında TIKLA PDF İNDİR !

Uyku Duvarının Ardında Yazarı Kimdir ?

Uyku Duvarının Ardında yazarı Howard Phillips Lovecraft 'dır. Howard Phillips Lovecraft yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Uyku Duvarının Ardında PDF indir oku

Uyku Duvarının Ardında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uyku Duvarının Ardında TIKLA PDF İNDİR !

Uyku Duvarının Ardında TIKLA PDF İNDİR !

"Delilik nerede bitiyor ve gerçeklik nerede başlıyor? En son korkumun bile saf bir yanılsama olması mümkün mü?"

Uyku Duvarının Ardında, içerisinde yer alan Bilinmeyen Kadath'ın Rüyada Aranışı, Innsmouth Üzerindeki Gölge, Cadı Evindeki Rüyalar, Diriltici: Herbert West gibi uzun hikâyelerle birlikte Lovecraft'ın zihninin yarattığı düşsel âlemlere yolculuk edeceğimiz bir derleme.

Uyku Duvarının Ardında'nın anlatıcısı gerçek dünyanın yanıltıcı bir dünya olduğuna inanır ve Joe Slater adında, köyde büyümüş ve oldukça saf bir adamın hikâyesini anlatmaya koyulur. Sürekli bir rüya âleminde olan bu adamın düşlerine ulaşabilmek için iki beynin bağlanabileceği bir makine ile onun zihnine yolculuk etmeye karar verir. Sıradan aklın sınırlarını zorlamayı seven Lovecraft'ın muhteşem betimlemelerle dolu bu hikâyeleri okuru kendi dünyasına davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Uyku Duvarının Ardında TIKLA PDF İNDİR !Uyku Duvarının Ardında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Uyku Duvarının Ardında, Howard Phillips Lovecraft

Yorum Gönder