22 Ocak 2022

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri E.T.A. Hoffmann Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: E.T.A. Hoffmann
Çevirmen: E.T.A. Hoffmann

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı E.T.A. Hoffmann olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kedi Murr'un Hayat Görüşleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kedi Murr'un Hayat Görüşleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kedi Murr'un Hayat Görüşleri TIKLA PDF İNDİR !

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri Yazarı Kimdir ?

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri yazarı E.T.A. Hoffmann 'dır. E.T.A. Hoffmann yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri PDF indir oku

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kedi Murr'un Hayat Görüşleri TIKLA PDF İNDİR !

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri TIKLA PDF İNDİR !

Besteci Johannes Kreisler'in anılarını kaleme aldığı elyazmalarını, Murr adında bir ev kedisi ele geçirir. Murr, edebi hırsları olan bir kedidir ve parlak fikirleri vardır. Sözgelimi bestecinin elyazmalarını, kendi hayat hikayesini kağıda dökmek üzere müsvedde olarak kullanmak, bunlardan biridir. Kedi Murr'un ve orkestra şefi Kreisler'in biyografileri işte böyle iç içe geçer, birbirine karışır.

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri, E.T.A. Hoffmann'ın başyapıtı olarak kabul ediliyor. Kediler tarihine bürünerek edebiyat ve toplum eleştirisini de ihmal etmeyen Hoffmann'ın bu yapıtı, Alman Romantik edebiyatının zirvesini tutuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri TIKLA PDF İNDİR !

27.08.2019

Kedi Murr

Bir kedi ve sahibinin anılarının şans eseri karışarak muazzam bir romanı ortaya çıkardığı Hoffmann eseri. Kedi Murr'un bazen gündelik bazen varoluşsal meseleleri ile üstün bir estetik zevke sahip sanatçı ruhlu sahibinin anıları arasında atlamalı, zıplamalı enfes bir kurgu.

Kedi Murr'un Hayat Görüşleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kedi Murr'un Hayat Görüşleri, E.T.A. Hoffmann

Yorum Gönder