22 Ocak 2022

Kirman'da Perihan Sever Dirican Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Perihan Sever Dirican
Çevirmen: Perihan Sever Dirican

Kirman'da indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Perihan Sever Dirican olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kirman'da eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kirman'da ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kirman'da TIKLA PDF İNDİR !

Kirman'da Yazarı Kimdir ?

Kirman'da yazarı Perihan Sever Dirican 'dır. Perihan Sever Dirican yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kirman'da PDF indir oku

Kirman'da indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kirman'da TIKLA PDF İNDİR !

Kirman'da TIKLA PDF İNDİR !

Biri han kızı, diğeri kendisinin dahi bilmediği geçmişi olan iki kadının, toplumsal ve siyasal manzaralar içinde kesiştiği yolları ve onlarla beraber gelişen olayları; tarihi gerçeklere dayandırıp kurgulanmış olarak gözleriniz önüne serecek.

İran tarihçisi Mirhond'un; "Onun büyük tevazu ile yaptığı bu işlerin onda birini,sultanların hiçbiri yapmadı." diyerek övdüğü Kutluk Türkan'ın kadınlığı,aşkı ve azmine tanık olurken; Padişah'ın, "Lale" mahlasıyla yazdığı şiirlerlebezenecek içiniz.

Bu roman; tarihi bir vesika olmamakla beraber, sizi tarihin derinliklerinde bir yolculuğadavet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kirman'da TIKLA PDF İNDİR !

17.08.2019

Devam

Tarihi dokular içeren bu kitabı merakla zevkle okudum. Hem de bir çırpıda. Aynen kitap açıklamasında da yazdıgı gibi 2 kadının hayatını bir başka kadının kaleminden,gözünden ve de yüreginden görmek, okumak büyük bir keyif. Gizemlerle dolu tarihin çok da yazılı esrelerininn bulunmadıgı bir dönemi kapsaması da kitabı daha bir çekici hale getirmiş.Bir kitap sever olarak inanılmaz bir haz alarak okudugum ve de böyle konularda yazan dünyaca ünlü yazarların  (Lawrence Durrel, Amin Maalouf ) benzer konulardaki kitaplarından hiç te aşagı kalmayan bu eserinin hak ettigi ilgiyi bulacagından hiç kuşkum yok.Her kitap severin mutlaka kitaplıgında bulundurması gereken ve yakınlarına, dostlarına tavsiye etmesi gereken bir degerli eser.Devam..

Kirman'da TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kirman'da, Perihan Sever Dirican

Yorum Gönder