24 Ocak 2022

Supernatural-Çakalın Öpücüğü Christa Faust Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Christa Faust
Çevirmen: Christa Faust

Supernatural-Çakalın Öpücüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Christa Faust olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Supernatural-Çakalın Öpücüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Supernatural-Çakalın Öpücüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Supernatural-Çakalın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Supernatural-Çakalın Öpücüğü Yazarı Kimdir ?

Supernatural-Çakalın Öpücüğü yazarı Christa Faust 'dır. Christa Faust yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Supernatural-Çakalın Öpücüğü PDF indir oku

Supernatural-Çakalın Öpücüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Supernatural-Çakalın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Supernatural-Çakalın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Bir kamyon dolusu Meksikalı kaçak göçmen, doğaüstü bir güç tarafından vahşice katledildiğinde Sam ve Dean neler olduğunu anlamak için Amerika-Meksika sınırında araştırma yapmaya başlar. Ancak burada yolları başka bir avcı ile kesişir. Meksikalı avcı Xochi Cazadora, Winchester kardeşleri daha önce bilmedikleri canavarların olduğu yabancı bir dünyaya çeker.

Supernatural Çakalın Öpücüğü, dizinin hayranlarının tanık olmadığı, altıncı sezonun bilinmeyen yönlerine ışık tutuyor.

Christa Faust, Money Shot, Snakes on a Plane ve Hard Case Crime serisinden çıkacak son romanı Choke Hold da dahil olmak üzere on kitabın yazarıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Supernatural-Çakalın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !Supernatural-Çakalın Öpücüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Supernatural-Çakalın Öpücüğü, Christa Faust

Yorum Gönder