24 Ocak 2022

Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Saffet Günersel

Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Portakal yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz PDF indir oku

Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Portakal yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz TIKLA PDF İNDİR !

Baker Sokağı'ndaki 221 B numaralı evin ünlü kiracısı Sherlock Holmes...

Zekâsı, karizması ve çokça huysuzluğuyla bilinen, çözülemeyen tüm olayların içinden alnının akıyla çıkan başarılı dedektifin aksiyon, eğlence ve heyecan dolu maceraları yeniden okurlarla buluşuyor!

Ünlü dedektif, onu derinden etkileyen tek kadınla nasıl tanıştı? Beş portakal çekirdeğinin gizemi neydi? Doktor Watson'ın dostu uyuşturucu batağından nasıl kurtuldu? Yüzü yaralı adamın sırrı neydi? Mavi Yakut, gerçek sahibine geri dönebildi mi? Sherlock Holmes'ü ölüm döşeğine düşüren korkunç planın arkasında kim vardı?

She

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes 3-Yaralı Yüz, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder