25 Ocak 2022

Son Düşüş Matthew Fitzsimmons Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Matthew Fitzsimmons
Çevirmen: Matthew Fitzsimmons

Son Düşüş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Matthew Fitzsimmons olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Düşüş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Düşüş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

Son Düşüş Yazarı Kimdir ?

Son Düşüş yazarı Matthew Fitzsimmons 'dır. Matthew Fitzsimmons yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Son Düşüş PDF indir oku

Son Düşüş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

Son Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

ABD başkanlık seçimlerinin en güçlü adayı olan Başkan YardımcısıBenjamin Lombard'ın kızı Suzanne, bir sabah ardında hiç izbırakmadan ortadan kaybolur. ABD'nin en önemli kayıpvakalarından biri haline gelen bu olay ülke çapında büyük yankıuyandırır. Herkesin sorduğu tek soru, bu vakanın yaklaşanseçimlerle nasıl bir bağlantısı olduğudur.Tüm güvenlik kurumları teyakkuza geçer, kapsamlı bir soruşturmave geniş çaplı bir arama çalışması başlatılır, fakat tüm çabalarsonuçsuz kalır. Ta ki on yıl sonra, genç kızın kayboluşununyıldönümünde önemli ipuçlarına ulaşılana kadar... Bu yeni gelişmeüzerine, Suzanne'ı en iyi tanıyan kişiye, genç kızın en yakın
arkadaşı olan Gibson Vaughn'a başvurulur; ondan ipuçlarınındeğerlendirilmesi için yardım istenir.

Siyasi entrikalarla ve karmaşık olaylarla örülmüş bir hayatın sırperdesi aralanırken Vaughn, Suzanne'ın ortadan kayboluşununardındaki gizemi ortaya çıkarabilecek midir?

Son Düşüş aile bağları, dostluk ve sadakat üzerine soluk soluğaokuyacağınız bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Son Düşüş TIKLA PDF İNDİR !Son Düşüş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Son Düşüş, Matthew Fitzsimmons

Yorum Gönder