24 Ocak 2022

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 Alwyn Hamilton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Alwyn Hamilton
Çevirmen: Alwyn Hamilton

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alwyn Hamilton olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 Yazarı Kimdir ?

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 yazarı Alwyn Hamilton 'dır. Alwyn Hamilton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 PDF indir oku

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

"Çok eğlenceli ve destansı."
Guardian

"Romantik, heyecan verici ve bol şamatalı."
Kirkus

"Hamilton, okuyucunun nefes almak için durmasına izin vermiyor. Ve iyi haber, devamı çok yakında. "
Metro

Çöldeki kumları kontrol edebilen Cindölü, Mavi Gözlü Haydut Amani hayatta kalabilmek için kasabasından kaçarken, bir devrime katılacağını hayal etmemişti. Ancak kana susamış Sultan, Asi Prens Ahmed'i hapse attığında, başka seçeneği kalmamıştı. Prensin yokluğunda İsyan Cephesi'nin lideri artık o. Silahı, zekâsı ve sıradışı güçleri ile Amani, genç isyancıları yanına alarak acımazsız çölde, var olmayan bir yere gidiyor şimdi. Tahtın son savaşında, Amani inandığı her şey için savaşmalı. Çöllerin Asisi ile başlayıp Çöllerin Prensi ile zenginleşen Asi Amani'nin hikâyesi Çöllerin Kahramanı ile "şimdilik" inanılmaz bir sona ulaşıyor. İslami, Hindu, Kızılderili mitolojilerinden Binbir Gece Masalları'na, Vahşi Batı mekânlarından sonsuz çöllere, Tolkien'den Rowling'in dünyasına kadar, sıradışı yaratıcılıkta!

(Tanıtım Bülteninden)

Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 TIKLA PDF İNDİR !Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Çöllerin Kahramanı-Çöllerin Asisisi 3, Alwyn Hamilton

Yorum Gönder