23 Ocak 2022

Portugallia İmparatoru Selma Lagerlöf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Selma Lagerlöf
Çevirmen: Selma Lagerlöf

Portugallia İmparatoru indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selma Lagerlöf olan ve Kuzey Işığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 203 sayfalık Portugallia İmparatoru eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Portugallia İmparatoru ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Portugallia İmparatoru TIKLA PDF İNDİR !

Portugallia İmparatoru Yazarı Kimdir ?

Portugallia İmparatoru yazarı Selma Lagerlöf 'dır. Selma Lagerlöf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Portugallia İmparatoru PDF indir oku

Portugallia İmparatoru indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kuzey Işığı yayınevi tarafından yayınlanan, 203 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Portugallia İmparatoru TIKLA PDF İNDİR !

Portugallia İmparatoru TIKLA PDF İNDİR !

Selma Lagerlöf, Nobel Edebiyat Ödülü'nü alan hem ilk İsveçli hem de ilk kadın yazardır. Türk okurları tarafından keşfedilmeye değer bir hazinedir. Masal tadında eserlere imza atan yazarın 'Portugallia İmparatoriçesi' adlı romanını beğeninize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

İşte Jan dışında Portugallia'nın muhteşemliklerine inanan -yine de kadın oraya seyahat etme zevkinden mahrum bırakılıyordu- dünyadaki tek insan orada oturuyordu. Zavallı yaşlı kadın o krallıkta ne fakirlik ve açlığın, ne talihsizliklerle dalga geçen kaba insanların ne de kimsesizleri, yolunu kaybetmişleri kovalayıp onlara taş atan çocukların olduğunu sanıyordu. Orada sadece barış hüküm sürüyordu; orada bütün yıllar bereketliydi. Bu yüzden oraya götürülme hasreti çekiyordu. Acınası ömrünün ıstırap ve sefaletinden uzaklaşmayı ve bir an önce oraya kavuşmayı arzuluyordu…

(Tanıtım Bülteninden)

Portugallia İmparatoru TIKLA PDF İNDİR !

29.10.2020

...

Adını güneşten alan Klara Fina ile O'nu çok seven babasının öyküsünü masal tadında okumak isteyenlere tavsiye ederim.

Portugallia İmparatoru TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Portugallia İmparatoru, Selma Lagerlöf

Yorum Gönder