23 Ocak 2022

Madam Edwarda Georges Bataille Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Georges Bataille
Çevirmen: Georges Bataille

Madam Edwarda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Georges Bataille olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 46 sayfalık Madam Edwarda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Madam Edwarda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Madam Edwarda TIKLA PDF İNDİR !

Madam Edwarda Yazarı Kimdir ?

Madam Edwarda yazarı Georges Bataille 'dır. Georges Bataille yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Madam Edwarda PDF indir oku

Madam Edwarda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 46 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Madam Edwarda TIKLA PDF İNDİR !

Madam Edwarda TIKLA PDF İNDİR !

Paris'in çıplak, rutubetli, ıssız sokaklarında şehvetin, dehşetin, arzulu ve meraklı bir bedenin izini nefes nefese sürebilmek; herkes kendi Tanrı'sının peşindeyken Madam Edwarda'yı bulabilmek...

Zifiri karanlık Edwarda'nın siyah kadifeden pelerinini yutarken, Georges Bataille kâh sendeleyerek kâh tökezleyerek dikenli tellerle çevrili sınırlarda yaraları kanatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Madam Edwarda TIKLA PDF İNDİR !Madam Edwarda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Madam Edwarda, Georges Bataille

Yorum Gönder