2 Ocak 2022

Pastoral Senfoni Andre Gide Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Andre Gide
Çevirmen: Andre Gide

Pastoral Senfoni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andre Gide olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pastoral Senfoni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pastoral Senfoni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pastoral Senfoni TIKLA PDF İNDİR !

Pastoral Senfoni Yazarı Kimdir ?

Pastoral Senfoni yazarı Andre Gide 'dır. Andre Gide yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Pastoral Senfoni PDF indir oku

Pastoral Senfoni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pastoral Senfoni TIKLA PDF İNDİR !

Pastoral Senfoni TIKLA PDF İNDİR !
Üç gündür durmadan kar yağıyor; bütün yollar kapandı. Kader beni eve hapsetti. On beş yıldır, ilk defa, kasabadaki büyük kiliseye vaaza gidemiyorum. Kim bilir, belki de, Allah bana bir fırsat veriyor. Uzun zamandır yazmayı tasarladığım halde, bir türlü başlayamadığım "Gertrude'un Hikayesi"ni nihayet yazabileceğim. Karanlık bir dünyadan çekip çıkardığım bu hassas ve dindar ruhun bütün macerasını, hiçbir şey saklamadan anlatacağım. Ben, Gertrude'a sırf Allah'ın rızasını kazanmak için el uzatırken, onu kazanacağımı hiç düşünmemiştim. Bu vazifeyi bahşettiği için Allah'a sonsuz şükürler olsun.



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Timaş Yayınları Pastoral Senfoni TIKLA PDF İNDİR !

24.04.2019

Senfoni

Pastoral Senfoni eseri, Ayrı Yol ve Dar Kapı eserine nispeten çok daha öndedir. Nitekim Ayrı Yol eserindeki baş karakterin özgür istencine yaklaşamaz Papaz; dolayım yoluyla asli olana ulaşmaktan öte, elinde olanı da kaybeder. Yine de kurgunun örülümü ve diyalogların yetkin biçimde dokunması göze çarpar. Gide'nin derin Incil bilgisinin serimlendigi bir eserdir. Karakterlerin yaşamsal gayesine ortak edilen ayetler vardır. Olaylar bu ayetlerin kurgusal olaylarla kanıtlanması gibidir.

Pastoral Senfoni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Pastoral Senfoni, Andre Gide

Yorum Gönder