2 Ocak 2022

Giderken Bıraktığım Yılmaz Odabaşı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,95 TL
Yazarı: Yılmaz Odabaşı
Çevirmen: Mevlüt Akyüz

Giderken Bıraktığım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Odabaşı olan ve Siyah Beyaz yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Giderken Bıraktığım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Giderken Bıraktığım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Giderken Bıraktığım TIKLA PDF İNDİR !

Giderken Bıraktığım Yazarı Kimdir ?

Giderken Bıraktığım yazarı Yılmaz Odabaşı 'dır. Yılmaz Odabaşı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Giderken Bıraktığım PDF indir oku

Giderken Bıraktığım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Beyaz yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Giderken Bıraktığım TIKLA PDF İNDİR !

Giderken Bıraktığım TIKLA PDF İNDİR !
Giderken Bıraktığım, Yılmaz Odabaşı'nın edebiyat, şiir, siyaset, hayat ve yaşadığımız dünyaya dair kendisine yöneltilmiş sorulara dolaysız, net yanıtlar verdiği seçilmiş söyleşilerden oluşuyor. Kimileri yıllar önce yapılmış ama hâlâ hayat ve edebiyatta bir karşılık içeren, kimileri yeni söyleşilerden oluşan bu kitap, aynı zamanda şair Yılmaz Odabaşı'nın yaşam ve yazın pratiğini doğru anlamak ve doğru okumak isteyeceklerin başvurulabilecekleri bir kaynak...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Siyah Beyaz Giderken Bıraktığım TIKLA PDF İNDİR !Giderken Bıraktığım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Giderken Bıraktığım, Yılmaz Odabaşı

Yorum Gönder