2 Ocak 2022

Kimlik Milan Kundera Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Milan Kundera
Çevirmen: Aykut Devran

Kimlik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Milan Kundera olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kimlik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimlik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimlik TIKLA PDF İNDİR !

Kimlik Yazarı Kimdir ?

Kimlik yazarı Milan Kundera 'dır. Milan Kundera yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kimlik PDF indir oku

Kimlik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimlik TIKLA PDF İNDİR !

Kimlik TIKLA PDF İNDİR !
Milan Kundera, çağdaş dünya edebiyatının yapıtaşlarından biridir. İroniyi ve hüznü kusursuzca harmanladığı romanları ve okuyanların zihinde yeni ufuklar açan denemeleriyle uluslararası üne kavuşan, dünyanın bütün dillerinde milyonlarca okura ulaşan yazar, bir dil ve kurgu ustasıdır.

Kimlik'te, tutkulu, güçlü bir kadın ile duygusal, serseri ruhlu genç sevgilisinin yıpranan, eskiyen aşklarını sorgulamalarına, bir kimlik arayışına tanık oluyoruz. İki insanın kendilerini ve aşkı anlama çabalarının çarpıcı hikâyesi. Birbirlerinin gizli yönlerini keşfetmeye çalışırken giriştikleri küçük oyunun, bir karabasana dönüşme serüveni.



Sayfa Sayısı: 136

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kimlik TIKLA PDF İNDİR !

18.07.2019

Surukleyici

Tek oturusta bitirilecek kadar surukleyici ve ilgi cekici. Yine de sindire sindire okunulacak, alti cizilecek cok satir var. Surukleyici bir hikaye yasama, kisilige, iliskilere yonelik bir dusunsel seruveni de icine aliyor.Benim en cok hosuma giden unsur her bolumde anlaticinin kadin ve erkek arasinda degismesi oldu. Bu oncelikle surukleyiciligi sagliyor. Kundera'nin hem kadin hem erkek anlatici rolunde ayni ustaliga sahip oldugunu kanitliyor.


13.04.2019

Kimlik ve Milan Kundera

Hayatın farklı alanlarında farklı kimliklere bürünen insanların iç çatışmaları ve kendilerini tanımlama çabası.. Milan Kundera Kimlik'te, çeşitli rolleri yerine getiren bireylerin benliğinin derinliklerine inerek kendileriyle karşılaşmalarını sağlıyor. Kundera'nın karakterlerinin iç dünyası Goffman'ın görüşlerini anımsatıyor; insanlar öz benlikleriyle birlikte pek çok kimliğe sahiptirler ve toplumsal ilişkileri içinde bu kimliklerin gerektirdiği rollere uygun hareket ederler. Yazar, günlük hayatımızda oldukça sık karşılaştığımız ancak kimliğimizi oluşturmada ne denli önemli olduğunu farketmediğimiz olay örgülerini zihnimizde canlandırmayı ustalıkla başarıyor. En basit, en sıradan özelliklerimizin bizi gizemli kıldığını kitabı bitirdikten sonra anlıyorsunuz. Gerçekliği sorgularken sahne ve sahne arkası aynı anda karşınıza çıkıyor ki kitabın psikanalitik boyutu burada önem kazanıyor; "zaten çıplak ama onlar onu soymayı sürdürüyor. Onu benliğinden soymaya çalışıyorlar. Yazgısından.. Adı benliğinde kilitlenmiş durumda; kendi adını bir türlü anımsayamıyor."


06.09.2000


romanın arka kapağındaki tanıtıcı yazıda bazı hatalar gözüme çarptı. birincisi chantal ile jean-marc'ın aralarında ondört yaş değil sadece birkaç yaş fark vardır. ayrılmak üzere bir çift hiç değillerdir, aksine birbirlerini çok seven ve kıskanan, ve bu yüzden de sevgilerini sürekli sınavdan geçiren bir çifttir. aslında çok derin ruhsal hallerini gördüğümüz iki kişinin aşkını anlatır roman.

bir de... yine aynı tanıtım yazısında çiftin arasına uzun bir ayrılık girer diye yazılmış, gerçekte çift birbirlerinden sadece bir hafta sonunu ayrı geçiriyorlar ve bu ayrılığa dayanamadığı için jean-marc, chantal ile buluşmaya gidiyor.

harika bir roman, arka kapak yazısının bu denli yanlış yazılmış olması çok kötü. siz yine de okuyun.

Kimlik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kimlik, Milan Kundera

Yorum Gönder