22 Ocak 2022

Kardaki Kız Danya Kukafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,43 TL
Yazarı: Danya Kukafka
Çevirmen: Danya Kukafka

Kardaki Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Danya Kukafka olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kardaki Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kardaki Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kardaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kardaki Kız Yazarı Kimdir ?

Kardaki Kız yazarı Danya Kukafka 'dır. Danya Kukafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kardaki Kız PDF indir oku

Kardaki Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kardaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kardaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

Lucinda'ya ne oldu?

Belki geceleri evden çıkıp onu gözetleyen Cameron'ın bir fikri vardır. Belki gizlidengizliye Lucinda'yı kıskanan Jade biliyordur.Belki de dedektif Russ'ın geçmişindesaklı sırlar her şeyi ortaya çıkaracaktır.Kanlar içindeki cesedi, karlı bir Colorado gününde parkta bulunan lise öğrencisiLucinda Hayes'i kim öldürdü?Kardaki Kız, genç yazar Danya Kukafka'dan iliklerinize işleyecekbir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Kardaki Kız TIKLA PDF İNDİR !Kardaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kardaki Kız, Danya Kukafka

Yorum Gönder