22 Ocak 2022

Kafa'da Kalmasın Can Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Can Yılmaz
Çevirmen: Can Yılmaz

Kafa'da Kalmasın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Can Yılmaz olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kafa'da Kalmasın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kafa'da Kalmasın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kafa'da Kalmasın TIKLA PDF İNDİR !

Kafa'da Kalmasın Yazarı Kimdir ?

Kafa'da Kalmasın yazarı Can Yılmaz 'dır. Can Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Kafa'da Kalmasın PDF indir oku

Kafa'da Kalmasın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kafa'da Kalmasın TIKLA PDF İNDİR !

Kafa'da Kalmasın TIKLA PDF İNDİR !

Yazmanın tadı müthiş. Kafanın içinde dolaşan binlerce, milyonlarca fikrin, duygunun damıtılarak bir kâğıda dökülmesi harika bir duygu, sadece kendin okusan bile; sadece kendine sakladığın tek bir dörtlük bile heyecan verici ve kışkırtıcı, hayata tutunmanı sağlayan bir bağ, bir yaşama sevinci…

Kendimi bildim bileli yazmak istedim, özel bir şey değil ha, sadece yazmak. Şiir, hikâye, masal, öykü, skeç, gazete kenarı akrostişi, aklıma gelen her şeyi yazmak istedim. Montaigne'nin Denemeler'ine öykünüp nedense! Aynı adı taşıyan "Denemeler" isimli ilk çalışmama başlamam, saman kâğıdına elle yazarak, kendi çapımda matbaacılık oynayarak eserimi karbon kâğıdı ile dört kopya çoğaltmam, karbon kâğıdının kalitesizliği ile ellerimin simsiyah olup yazdıklarımın da boyanarak berbat olması ve ilmek ilmek dokunmuş "eser"in çöpe gitmesi arasında sadece 20 dakika olmasını uzun müddet kendime izah edemedim doğrusu…

Yazarlık serüvenine nasıl başladığını bu sözlerle ifade ediyor Can Yılmaz ve Klişe Hayatlar Matbaası, Yap Bi Babalık ve Bilinmeyen Numaralar kitaplarının ardından bu kez KAFA'da Kalmasın diyor!

(Tanıtım Bülteninden)

Kafa'da Kalmasın TIKLA PDF İNDİR !Kafa'da Kalmasın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Kafa'da Kalmasın, Can Yılmaz

Yorum Gönder