23 Ocak 2022

İsyan ve Aşk Halil Bezmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Halil Bezmen
Çevirmen: Selçuk Aylar

İsyan ve Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil Bezmen olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İsyan ve Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İsyan ve Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İsyan ve Aşk TIKLA PDF İNDİR !

İsyan ve Aşk Yazarı Kimdir ?

İsyan ve Aşk yazarı Halil Bezmen 'dır. Halil Bezmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İsyan ve Aşk PDF indir oku

İsyan ve Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İsyan ve Aşk TIKLA PDF İNDİR !

İsyan ve Aşk TIKLA PDF İNDİR !
İsyan ve Aşk, 90 yıl süren Celali İsyanları'nın Osmanlı İmparatorluğu'nu kasıp kavurduğu dönemde fırtınaya tutulan hayatların öyküsü. Hayalleriyle gerçekler arasındaki kavganın ortasında kalarak eşkıya olmayı seçen Kalb-i Müşfik ve Banu… Kötülükte de mükemmelliğin arandığı topraklardan gelip Müslüman olarak dervişliğe soyunan Aslan…

Parayı, gücü ve erkekleri, müzik yapar gibi incelikle kullanmasını bilen Safiye Sultan… "Yalan üzerine kurulmuş bir gücün sahibiyim," diyen Kanuni Sultan Süleyman… Tarih ve kurgu arasındaki sınırın inceldiği İsyan ve Aşk'ı tutkuyla okuyacaksınız. Halil Bezmen'in kalemiyle tarihi anlamak çok ince bir zevktir, tadını çıkaralım.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 257

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Müptela Yayınları İsyan ve Aşk TIKLA PDF İNDİR !İsyan ve Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İsyan ve Aşk, Halil Bezmen

Yorum Gönder