23 Ocak 2022

Ahmet Hamdi Tanpınar’dan Ders Notları Güler Güven Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Güler Güven
Çevirmen: Hayri Ataş

Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Güler Güven olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları TIKLA PDF İNDİR !

Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları Yazarı Kimdir ?

Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları yazarı Güler Güven 'dır. Güler Güven yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları PDF indir oku

Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları TIKLA PDF İNDİR !

Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları TIKLA PDF İNDİR !
Ahmet Hamdi Tanpınar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölü-münde, 1939 yılında açılan Yeni Türk Edebiyatı Kürsüsü'ne profesör olarak tayin edilmiş ve bu görevini ölümüne kadar sürdürmüştür.

Öğrencilerinin ve tanıyanların ifadelerine göre, Tanpınar'ın derin bilgi ve kültürü, renkli dünyası derslerine de yansımıştır. Derslerinde öğrencilerine zengin çağrışımlarla, çok geniş bir alanda yolculuklar yaptırdığı da yine kendisini tanıyanların yazılarında ve sohbetlerinde ifade edil-mektedir.

Bu sebeple de derslerinde not tutmanın zorluğundan bahsedilir. Bu kitap, Tanpınar'ın derslerinde zaman zaman not tutmayı başarmış bir öğrencisinin, Güler Güven'in notlarından oluşturuldu.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 131

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları TIKLA PDF İNDİR !Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Ders Notları, Güler Güven

Yorum Gönder