2 Ocak 2022

Gençlik Öyküleri Yılmaz Güney Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,7 TL
Yazarı: Yılmaz Güney
Çevirmen: Yılmaz Güney

Gençlik Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Güney olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Gençlik Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gençlik Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gençlik Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Gençlik Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Gençlik Öyküleri yazarı Yılmaz Güney 'dır. Yılmaz Güney yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gençlik Öyküleri PDF indir oku

Gençlik Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gençlik Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Gençlik Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Yılmaz'ın öykülerini dün bir kez daha okudum ve gece gözüme uyku gimedi: Yılmaz'ın gençlik öyküleri yayımlandığı yıllarda dönemin "eleştiri"sinin dikkatini çekmedi. Çünkü eleştiri her zaman kimi yazarları "in" , kimilerini de "out" sayma önyargısıyla hareket eder. Ama dönem gelir, bir zamanlar dikkate almadığı bir yazarı taçlandırmak cesaretini gösterir. Tıpkı Yılmaz'ın Boynu Bükük Öldüler'le Orhan Kemal Roman Ödülü'nü alması gibi. Gençlik öyküleri' nin yazınsal özellikleri, öncü nitelikleri henüz değerlendirilmemiştir, ama bir gün o da olur. Ama bir dönemin siyasal saplantıları yüzünden yatılan hapis ve yaşanan sürgün artık geri dönüşsüz bir "olgu"dur. İşte bu nedenle Yılmaz'ın hayatının yakın tanığı olduğum bu dönemi düşündüğüm için dün gece gözüme uyku girmedi.

(Tanıtım Bülteninden)

Gençlik Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !Gençlik Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gençlik Öyküleri, Yılmaz Güney

Yorum Gönder