23 Ocak 2022

Çölün Eşiğinde Andreas Kollender Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 2,6 TL
Yazarı: Andreas Kollender
Çevirmen: Andreas Kollender

Çölün Eşiğinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andreas Kollender olan ve Sistem Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çölün Eşiğinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çölün Eşiğinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çölün Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !

Çölün Eşiğinde Yazarı Kimdir ?

Çölün Eşiğinde yazarı Andreas Kollender 'dır. Andreas Kollender yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çölün Eşiğinde PDF indir oku

Çölün Eşiğinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sistem Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çölün Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !

Çölün Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !
"Gurbet bir tutkudur. Mutluluk verici bir hayal, bir sarhoşluktur. İnsanı felakete sürükleyecek kadar korkutabilir, mahvedici olabilir. Yanı başınızdadır.kimi zaman."

"Burada olmalıydım" diyecekti bana daha sonraları. Oturduğum kahveye yaklaşıyordu. Çöl rüzgarı sıcağı dalgalanıyordu. Fas'ta yabancıydı bu adam, bir arayış içindeydi. Sonunda bana bir aşk ve hasret hikayesi anlattı. "Her zamanki gibi müzede oturuyordum" diye başladı, "Onun ritmik topuk seslerini ilk duyduğumda, Afrika sanatının geleceği üzerine bir makale yazmaktaydım..."

Tadeus, küçük, aynı zamanda da çok büyük olan dünyasıyla uyum içinde yaşayıp gidiyor, uzaklara duyduğu özlemi kendince gideriyordu Ta ki Assia hayatına girene kadar...

Sonra Assia birden ortadan kayboldu. Ve Tadeus onu aramanın hayatına mal olacağını bile bile izini sürmek için Fas'a gitmeye karar verdi...

Hastalıları yüzünden seyahat edemeyen bir etnolog. Hamburg'da bir Faslı kadın. Egzotik bir aşk hikayesi ve etnolog bir ailenin geçmişten büyüleyici kesitler.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sistem Yayıncılık Çölün Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !Çölün Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çölün Eşiğinde, Andreas Kollender

Yorum Gönder