1 Ocak 2022

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri Yekta Kopan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Yekta Kopan
Çevirmen: Yekta Kopan

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yekta Kopan olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri Yazarı Kimdir ?

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri yazarı Yekta Kopan 'dır. Yekta Kopan yazdığı bu eserle Sait Faik Hikaye Armağanı almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri PDF indir oku

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri TIKLA PDF İNDİR !
İlk öykü kitabı olan Fildişi Karası ile çok olumlu tepkiler alan Yekta Kopan, duru, abartısız, akıcı dili, yaşamın içinden seçilmiş, şaşırtıcı ayrıntılarla zenginleştirilmiş konularıyla; hüzün ve duygusallıkla mizah ve ironiyi dengede tutmayı başaran kurgularıyla, Türk edebiyatı içinde kendine özgü yolunu bulmuş görünüyor. Olayın ön planda tutulduğu öyküleri, titizlikle işlenmiş, fazlalıklardan arındırılmış, çok yönlü, çok boyutlu karakterlerle donatılmış 'insan olan' türlü şeyle bezenmiş. Gerçekçi bir anlatım içinde hayalgücüne de çok yer vermesi, Yekta Kopan'ın öykülerinin öne çıkan özelliklerinden. 'Yaşam kurgulanmalıdır' diyor Yekta Kopan ve insanlık durumlarından beslenen öyküler yazıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2001


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri TIKLA PDF İNDİR !

21.08.2019

Okunması gereken 1001 kitap

Akıcı ve kıvrak bir dil. Yazarla adeta konuşmuş ve sizin hayat hikayenizi anlatıyormuş hissi yaşatıyor. Ruhsal zenginliği bol olan eser bir çırpıda okutuyor kendini.


11.11.2016

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri

Güzel bir eser, dili de akıcı oldukça. 8/10


06.01.2002

Ayşen'e ve A.Korcan Derinsu'ya Dostoyevski okumasını tavsiye ve ısrar ediyorum. Yekta Kopan'a iyi yolculuklar diliyorum.

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri, Yekta Kopan

Yorum Gönder