23 Ocak 2022

Akıp Giden Günlerimiz Özcan Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Özcan Yılmaz
Çevirmen: Özcan Yılmaz

Akıp Giden Günlerimiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özcan Yılmaz olan ve Notos yayınevinin yayınlamış olduğu, 193 sayfalık Akıp Giden Günlerimiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Akıp Giden Günlerimiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Akıp Giden Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !

Akıp Giden Günlerimiz Yazarı Kimdir ?

Akıp Giden Günlerimiz yazarı Özcan Yılmaz 'dır. Özcan Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Akıp Giden Günlerimiz PDF indir oku

Akıp Giden Günlerimiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Notos yayınevi tarafından yayınlanan, 193 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Akıp Giden Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !

Akıp Giden Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !

Akıp Giden Günlerimiz okuru derin sularına çağırıyor. Alışılmışın dışındaki hikâyeleri odak noktalarındaki sorunlara bağlandıkça derinleşen sekiz öykü. Bazen karakterlerin dalgalı yaşantılarını izleyerek okuyacaksınız, bazen derin anlamların izini sürerken sarsıcı ilişkilere tanık olacaksınız. Kötücül kişilik sorunları, sert çatışmalar, hayaller, beklentiler, ümitsizlikler, bir dizi insanın farklı öykülerde merakla okunan hayatları. Öyküler uzadıkça sıkılaşıyor, hikâyelerin gevşemesine izin vermeyen dokuları titizlikle örülüyor.

Özcan Yılmaz'ın anlatım sorunlarına getirdiği nitelikli çözümleriyle oldukça uzun bir zamana dayanarak tamamladığı, ayrıntıları incelikle düşünülmüş Akıp Giden Günlerimiz, öykücülüğümüz için önemli bir kazanım. Yeniden okunmayı hak ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Akıp Giden Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !Akıp Giden Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Akıp Giden Günlerimiz, Özcan Yılmaz

Yorum Gönder