23 Ocak 2022

Ölü Ordunun Generali İsmail Kadare Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: İsmail Kadare
Çevirmen: İsmail Kadare

Ölü Ordunun Generali indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Kadare olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, 248 sayfalık Ölü Ordunun Generali eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölü Ordunun Generali ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölü Ordunun Generali TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Ordunun Generali Yazarı Kimdir ?

Ölü Ordunun Generali yazarı İsmail Kadare 'dır. İsmail Kadare yazdığı bu eserle Man Booker Uluslararası Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölü Ordunun Generali PDF indir oku

Ölü Ordunun Generali indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, 248 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölü Ordunun Generali TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Ordunun Generali TIKLA PDF İNDİR !

İtalyan orduları İkinci Dünya Savaşı'nda Arnavutluk'u işgal eder. Arnavut halkının büyük kahramanlığı ve direnciyle karşılaşan faşist ordular geri çekilmek zorunda kalır. İşgal bittiğinde işgalci ordularından geriye sadece kemik kalmıştır. Devlet "ölü ordu"yu toplaması için Arnavutluk'a bir general ve bir rahip gönderir. Görev, Arnavut topraklarında kalmış ölü ordunun kemiklerini toplamaktır.

Savaşın ve insanın tüm detaylarıyla ve tarafsız bir biçimde anlatıldığı Ölü Ordunun Generali, yaşayan en büyük Arnavut yazar olarak görülen İsmail Kadare'ye uluslararası başarı getiren roman olarak görülüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ölü Ordunun Generali TIKLA PDF İNDİR !Ölü Ordunun Generali TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ölü Ordunun Generali, İsmail Kadare

Yorum Gönder